ohio.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Ohio

Fastighet till salu i Ohio

Ohio gränsar till norr med Kanada, i söder med Kentucky, i öst med Pennsylvania och West Virginia, och i väster med Indiana.

Överraskande är Ohio det landets mest befolkade i USA och den 10: e tätaste befolkningen i landet. Det har livliga städer, blomstrande stadsdelar och massor av människor. För dem som trodde att Ohio bara var ett land av gårdar i en växande interstate, det finns några saker att veta.

I fastigheter är positionen allt, och Ohio är mycket kommersiella intäkter och det finns intressanta fastigheter till salu i Ohio. Den har ett överlägset vägsystem som är det tionde största motorvägen i landet.

I december 2017 var Ohio arbetslöshet 4,7%, bara något över det nationella medeltalet på 4,2%, med staden Cleveland som registrerar en mycket högre andel på cirka 6%.

Det genomsnittliga försäljningspriset är 6,4% jämfört med förra året, men antalet fastigheter till salu i Ohio har minskat igen.

Columbus, Ohio huvudstad, är hem till Ohio State University. Den har en stark ekonomi och en växande befolkning. De genomsnittliga priserna på Colombos hem har fallit bråttom de senaste åren.

Cincinnati är ett annat populärt resmål i Ohio. Den har en växande befolkning på 298 800, som blir den 3: e största staden i Ohio och den 65: e största i USA. Det är också den snabbast växande ekonomiska makten i Midwest United States.

Cincinnatis hemvärden har stigit 6,3% under det senaste året och förväntas växa med 3,2% år 2018. Även om mycket av Ohio registrerar mindre lager och en hetsäljande marknad, drar invånare i Cincinnati nytta av en mer balanserad marknad som bara erbjuder en liten överhand till säljare.

Det finns många anledningar att investera i fastighetsmarknaden i Cleveland och att välja Ohio för att leta efter egendom till salu.

Millioner kanadensare kommer varje år i USA. Många tar helt enkelt inte hänsyn till i USA. Cleveland bygger medicinska faciliteter för att tillfredsställa dessa medicinska turister. Och läkare, sjuksköterskor och medicinska specialister köper fall nära arbetet.

En annan variant av denna strategi är inköp av egendom till salu i Ohio, särskilt i fastigheten i Cleveland. Cleveland har investerat i affärsacceleratorer för hälsa och biovetenskap som Bio-Enterprise och Global Center for Health Innovation. De förväntar sig att institutioner som detta är nya inom hälsovårdssektorn, först och främst en Cleveland och i hopp om att i Cleveland hittar du droger och tekniker. Investerare kan hitta jobbbjudanden för utveckling och försäljning. Circle University College Circle är en av Clevelands hetaste stadsdelar. Om du kan hitta ett enkelt eller flerfamiljshus i närheten, koppla upp dem. Dessa är bland de mest önskvärda egenskaperna till salu i Ohio, särskilt på fastighetsmarknaden i Cleveland. Fastighetsmarknaden i Cleveland på västra sidan måste se en väsentlig tillväxt. Lyxhyror på västra sidan är förmodligen början på återuppkomsten av detta område. Cleveland renoverar sitt långa grannskap vid vattnet. Den femtioåriga planen har redan genomfört en resa genom gatorna i väst 3 och öst 18: e. Ombyggnaden innefattar rehabilitering av infrastruktur längs strandpromenaden som broar, kanaler och konstgjorda mark. Reinvented lake paths är önskvärda områden som erbjuder en fördel över Cleveland fastighetsmarknaden.

  •  
    Flytta till Ohio. Expatriate och bor i Ohio

      Bland de vackraste och levande länderna med stjärnor och ränder identifierar vi utan tvekan en helt unik verklighet i sitt slag. Med Columbus som kapital och en intressant historia från olika synvinklar är landet som omfattas av vår mini guide Ohio. Den enda amerikanska staten som inte har ens s...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 28168

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

518,643,678.16SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

0.19 m²
En av de största köpcentra som finns i hela USA. EB-5 visum potential, 140 butiker, 2.000 ft fasad exponering och mycket mer. Olja, mineral- och gasf...
Cod. 10702

Försäljning Villa, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

413,877.66SEK
Försäljning
Villa

1300 m²
$ 51K Equity. SUPER BILLIGT Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Försäljning Villa, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

57,050,804.60SEK
Försäljning
Villa

378 m²
För salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Försäljning Villa, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

16,596,597.70SEK
Försäljning
Villa

303 m²
Till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB